tha co ja viem co sem mam napisat??!!

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

den strašidiel :DDD ..akože fór

mno..asi takto kto nevidel nepochopí takze Bora POCHOPILA :D......jasnacka gramatikush chyby nekontrolujte..akoze anarchia :D
Ďen strašidiel
 
Boli sme my v zoo,
dobre nám tam bolo.
Videli sme zvie......
Kurňa zasa kecám z cesty.
No proste, bola som v zoologickej záhrade. Ja, Bora, jej mama, mamina kamarátka a Evka. Evička je Barborkina mladšia sestra. Prišli sme autom do Bojníc........vážne Zuza? A to akože bez hanby?! Fakt.......zasa konverzujem sama zo sebou.
Boli tam tie strašidelné dni. HÓÓÓ. Už len pohľad na radu pred zámkom nám nahnal strach. Tha a načo tam budeme stáť? No nie? Ideme my pekne do Zoo.
Boli sme my v zoo
Dobre nám t......Wŕŕŕ!! Zuza kľud! To bude O.K.......tak sme si kúpili lístky (nepôjdeme predsa bez lístkov, však?). Vtáky v klietkach boli pekné. Operené, aj zobáky mali. Aj H5N1. Pardón H5N.....Viete vy vôbec aký je rozdiel medzi H5N a H5N1? Ha? No viete to vy gymnazisti?! Ja viem. Ale nepoviem. Radšej na internete namiesto chatovania vyhľadajte aký je rozdiel medzi H5N a H5N1. Načo máme v škole internet. Áno, ten pomalý ale zadarmo. Veď počítač ti ukáže cestu.......... . Jajáj zasa som mimo..... . Boli ste predsa v Bojniciach
v zoo. Tak viete ako to tam ide. Najprv vtáky, potom malé opice, potom ružové slony. Šak sa už kapku sútreď! Dobre, dobre.... . tak sme prešli pomedzi medvede v betónových jamách, supoch v klietkach, kazuároch za pletivom až k rybám v akvárku. No, boli pekné. Potvorky. Jedny plávali(!) hore bruchom. Asi akože fór......Sadni si. Ten blonďavý týpek v tej reklame má brutálny výraz v tváry............áno, už sa budem konečne sústrediť. Prešli sme celé vivárium. Všetko ako minulý rok. Aj Nemo sa našiel. Len hadia kožka v liehu sa mi zdala trochu viac roztoto...rozložená. Po šelmách príde na rad pavilón opíc. Je zaujímavý. Je tam šesť priehradok. Ako na pošte. V niektorých ani nikto nebol. Vravím. Ako na pošte. Lenže tu sedia opice. I keď......nerieš to Zuza. Zas sa zakecáš. No dobre....... . Tak tam šlapeme hore kopcom. Všade samá tráva ... sem tam nejaký chlpatý organizmus. Sem tam aj nie. Pri slonoch smrad ako vždy. Ticho. Len reťaze na nohách im štrngali. Boli ste v Bojniciach v priebehu minulého roka? Nie? No tak to máte dosť blbé. Je tam teraz také to, že sa môžete ísť poprechádzať medzi zvieratá.  I keď stačí prísť cez veľkú prestávku do kvarty. No vážne je to hrozné. Všetci tam skáču jak kozlence, vrieskajú ako paviány, plujú sťa ťavy, bijú sa ako psi a dupú ako kone. Hotový zverinec.......ZUZÁÁÁ!!!!!!!!!!! Hej, hej...... . kde som to skončila? Aha no viem..... tak sme tam vliezli. Bobkov jak nasratých. Dva somáre nejaké tie kozy....jak v kvarte...........!!!............. . To bola celá paráda. Žiaden páv ani poník. Nič! Dva poonďaté somáre a štyry kozy! Všetko bolo pozatvarané vo vnúri. Pofotili šme še. A šli ďalej.....zebry, pakone, ťavy, tu treba pripomenúť, že práve plzli...takže žiadna lepra ....jasnačka?! Ešte som si cvakla mŕtve biele myšičky v myske.....asi večera neviem... .  Konečne východ. Aha hu, radu jednu....jak sa zmenšila koťuha. A čo, postavíme sa do nej. Po mojej lavic hradný múr. Vpravo...no...grupa bytostí. Medzi nohami bubny. Keď som zavrela oči videla som veľa trávy .....a......a iného fajčiva. By jeden neveril, ale boli mi celkom sympatickí. Bavilo by ma len tak sedieť na tráve na zemi a nič nerobiť. Len sedieť a plieskať do bubnov. Nič nerobiť a sedieť. A plieskať do bubnov a sedieť a nič nerobi.....Zuza všetko v poriadku? Hej....tak pokračuj...dobre. Po asi polhodinovom čakaní sme sa dostali až do zámku. Bolo tam dobre. Trochu tma, trochu zima. Mŕtvolný smrad. Domov sme prišli živí a ... fyzicky zdraví. Po psychickej stránke moc nie, ale so mnou to nebolo v poriadku ani pred tou Zoo, čo sa konala v Bojniciach.
                                                                                               

ine | stály odkaz

Komentáre

  1. ahoj
    cool
    publikované: 15.08.2008 21:33:54 | autor: simi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014