tha co ja viem co sem mam napisat??!!

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nič viac nepotrebujem...

mmhh...nech to preboha niekto nezoberie z mojej blizkosti vazne lebo to by zase boli drby po celom meste ze mlada je tehotna:D::D:D:D:
 

Je mi špatne. V lone mi trhá. V žalúdku mravčenie. Sliny mi pomaly vytekajú z kútikov úst. Konečne je to späť. Tá vášeň. Mám dve možnosti. Buď sa ňou zničím ja, alebo ma zničí ona. Je to jedno. Jedno aj druhé je lákavé. Moje nechty sa zarývajú do tvojho chrbta a ty skučíš bolesťou a slasťou zároveň. Ja pradiem spokojnosťou. Nádych. Výdych. Nádych. Nádych .... Výdych už nepríde. Takto ma ničí vášeň. Nie pomaly, jemne. Drsne a neskutočným tempom. Ako keby sa pretekáme, predvádzame sa jeden pred druhým...o to kto dá komu viac.Je mi špatne. V lone mi kope dieťa a žalúdok si pýta viac. Viac jedla. Viac živín. Nestíhaš nás živiť obe. Mňa, aj moju dcéru. Tvoju dcéru. Skvelý pocit. Budem matkou. Ja, vy viete kto... Smiech? Plač? Zúfalstvo? Vášeň?...Nie. tej už bolo dosť. Vášeň? – Alkohol? Čo je lepšie? Smrť?- Smrť? Spaľujúca vášeň. Tá, vy viete ktorá... Tá naša. Bola? Nebolo to niečo iné? Chtíč? Zúfalstvo. Smiech? Alkohol? Nie. Alkohol to nebol. Nemohol byť. Ja nepijem. Nie. Načo? Len tak? Nepýtaj sa, neodpoviem. To je na tebe. Na nás? Na mne? Nie. Ja za teba nemôžem. Ty ale za moje dieťa áno- nefúkaj to, to sa zahojí samo. Časom. Možno...možno nie. Isto nie. Bude ma to prenasledovať celý život. Prečo nepijem? Som iná. Som mladá? Nemyslím. Som šťastná? Áno. Ako každá matka. Už tu nechcem ďalej byť. Poď. Pôjdeme preč. Peši. Dakde von. Ty, ja a dieťa. Vytvoríme pár – trojitý. Tri v jednom. Už sa to nevráti spať. Bude tu s nami. Alebo... Alebo ju necháme odplávať v krvavom potoku mňa samej? To by som nedokázala. Necháme ju plávať v tomto živote? Áno. Nech sa učí. Ako ja. Vášeň. Láska. Rozum – že čože?! Isto nie. Hotová vec že to nepôjde. Necháme ju tak. Nech si tento svet užije. Tak ako my. Rovnako ako sme si tento svet zvykli užívať my. Asi sme si až moc zvykli na veci mimo sveta. Na čosi imaginárne. Čo nie je. Je mi špatne. Z lona sa derie človek. Človek škaredý. Malý, červeno, žlto biely, zabrblaný od krvi a toho ostatného. Ty stojíš pri mne. Držíš ma za rameno a je ti z toho divadla špatne. Mne prestalo...všetko. Teraz čakám na SMSku od teba. Si mimo. Inde. Ja neviem kde. Drž ma za rameno. Potrebujem to viac ako teba. Drž ma za rameno a daj mi bozk na krk. Nič viac nechcem. Len tvoj dych, dotyk a ten pocit.


ine | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014